Європейський акціонер страхової компанії ПРОВІДНА висловив підтримку Україні

0
-1
Європейський акціонер страхової компанії ПРОВІДНА висловив підтримку Україні
Цими днями українська страхова компанія ПРОВІДНА відзначає 27 років свого створення. З 2014 року і донині компанія належить європейському інвестору — International Insurance Consortium B.V. (Нідерланди), котрий володіє 99,9993% акцій компанії.

У цей важкий час директор IIC B. V. Ukraine, кінцевий бенефіціарний власник та член Наглядової ради ПрАТ "СК "ПРОВІДНА" Якоб Вестерлакен висловив свою підтримку Україні. Він заявив про готовність до подальших інвестицій у страховий сектор української економіки та висловив сподівання про якнайшвидшу перемогу України.

Ще у 2014 році, коли Україна зазнала агресії з боку російської федерації, страхова компанія ПРОВІДНА втратила свої філії, розташовані на тимчасово окупованих територіях: у Луганську, Донецьку та Криму. Тоді компанія мала російських акціонерів й одразу ухвалила рішення про зміну власників та розрив з ринком країни-агресора.

Завдяки новому європейському акціонерові Якобу Вестерлакену, у 2015 році ПРОВІДНА отримала потужний фінансовий поштовх для розвитку. Почали з'являтися нові продукти та послуги, які вже тоді практикувались на ринку Європи. Це зокрема телемедичні послуги, лікування критичних захворювань за кордоном та інше.

Впровадження європейських стандартів роботи та обслуговування позитивно позначилося на рівні довіри клієнтів та партнерів. А постійна підтримка акціонера дозволила ПРОВІДНІЙ перейти на новий рівень роботи та стати одним із лідерів страхового ринку України. Зокрема в 2017–2018 роках компанія отримала масштабні інвестиції, що дали змогу оновити ІТ-інфраструктуру та розвинути онлайн-сервіси.

Власник СК "ПРОВІДНА Якоб Вестерлакен планує подбати про майбутнє компанії, приділити увагу її розвитку, покращенню якості клієнтського сервісу та надання клієнтам нових страхових продуктів, що відповідають їхнім потребам та забезпечують можливість отримання додаткових послуг. А з перших днів повномасштабного вторгнення росії він спілкується зі співробітниками компанії і висловив бажання приїхати до колег в Україну, щойно це стане можливим.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні