--> Знаки зодіаку, котрі вміють палко кохати* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знаки зодіаку, котрі вміють палко кохати*

0
Знаки зодіаку, котрі вміють палко кохати*

Любити не дивлячись ні на що



Кожній дорослій людині знайоме відчуття, коли що б вона не робила, постійно присутня думка про конкретну людину. Ця думка змушує радіти, сумувати, нервувати, злитися. Вона ж викликає мимовільну посмішку. Така ситуація спостерігається на перших етапах захоплення людиною. Захопленість можна порівняти із справжньою лудоманією в результаті гри в Ельслотс казино. Та все це поступово зникає, і метелики, присутні в животі, розлітаються.

Астрологи кажуть, що здатність любити у кожного різна. На неї впливає дата народження. Деякі Зодіаки навіть знають напевне, що таке «вічне кохання».

Козеріг



Люди, народжені під знаком Козеріг вміють кохати по-справжньому. В стосунках вони не розуміють як це бути меркантильним. Козеріг пожертвує всім заради коханої людини. Якщо він закохується, то це раз і назавжди. Астрологи стверджують, що відчуття кохання у таких людей знаходиться в тій ділянці мозку, де і материнський інстинкт.

Овен



На перший погляд Зодіак здається інфантильним, непостійним. Він досить легко переключається, звертає увагу на нових і нових знайомих. Спілкування у нього побудоване переважно на флірті і натяках. Овни можуть знаходитися в пошуках тієї єдиної довго, і зустрінуть її випадково. А коли зустрінуть, то відразу зрозуміють, що любов – це найпрекрасніше, що є в цьому світі і її не варто відпускати. В коханні Овни досить пристрасні. Вони здатні перетворитися в ідеальних партнерів.

Терези



Це дуже чуттєвий знак. Люди, що народилися під цим Зодіаком, настільки чутливі, що любов їм часто приносить їм страждання. Якщо в їх відносинах проходить все гладко, то вони не вважають це любов’ю. В житті Терезів завжди присутня людина, через яку вони мучились. Часто вона ні в чому не винна, а її погані дії” є лише результатом фантазій.

Терези вважають, де нема страждання – там немає любові. І навіть якщо партнер не дає ніяких приводів для страждання, терези їх все одно знайдуть. Для них у відносинах відчуття надзвичайно важливі. Вони люблять без тями і того ж очікують від партнера.


Рак



Раки веселі і інколи ведуть себе мов малі діти. Вони легкі на підйомі і рухаються назустріч всьому новому. Подібна риса заважає їм знайти свою людину, яка здатна прийняти Рака з усіма недоліками та перевагами.

Раки зустрічають любов тоді, коли самі цього не бажають. Інколи вони вступають у відносини лише для задоволення фізіологічних потреб, а згодом закохуються без тями. В такому разі у них виникає бажання піклуватися і захищати.

Телець



Людина досить міцна емоційно і надійна. Закохуючись, вона стає просто ідеальною. Партнера Телець всіляко задовольняє, змушує відчувати по-особливому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні