Новини

Волинський олігарх збудував величезний склеп на могилі онуки

У відомій в мережі спільноті "Рагулі" опублікували фото склепу загиблої онуки відомого волинського бізнесмена Сергія Ковальчука.

Нагадаємо, під час відпочинку в Туреччині загинула 8-річна онука засновника компанії «Укр-Петроль» Сергія Ковальчука.

Знімок з дописом в групі Рагу.лі group опублікувала Оксана Косміна.

"Цієї теми мабуть ще не було. Але це теж рагульство, ні?
У волинського місцевого магната Ковальчука (з команди Януковича) померла онучка, і він поставив на центральній площі цвинтаря цілий мавзолей, намалювавши на ньому себе і напис "Дідусю, я тебе люблю". Омг", - вважає жінка.

У коментарях думки користувачів розділилися. Одні кажуть, що у людей горе, і хто як хоче, так і вшановує пам'ять. А інші вважають, що такий великий склеп - то це вже занадто.

Ось кілька найгостріших коментарів:

Юлия Голярчук-Орел: Обсуждать памятники на могилах, тоже маленько рагульство, не? Смерть ребенка это страшно. Если комуто легче от такого памятника, то и ок.

Інга Саперно-Слобідська: Зікурат якийсь.

Владіслава Діденко: Дай Бог вам не знати такого горя. Він робить усе, щоб затушити свій біль. Робить, як може. Тут є лиш один рагуль, і це Ви, авторе.

Iryna Lehmann: Замість цього одоробла побудував би в пам'ять онуки живим дитячий майданчик.

Olga Golovchak: Фууууу, несмак!! Рівень золотого унітазу і батона! Для тих хто возмущається, обговорюється не смерть дитини, а рагульство діда з комплексами!

Svetlana Kratenko: Місцевий цвинтарний Аве Пшонка.



Довідково:

Сергія Ковальчука називають найбагатшим мешканцем Володимира-Волинського і навіть одним із найзаможніших волинян. Він керує величезною бізнес-корпорацією, у якій працює близько 12 тисяч людей.

Йому належать підприємства«Укр-Петроль» та «Універсам», також контролює «Волинський новобуд», «Луга-Нова», ДП «Агрофірма».

Головний його бізнес – нафтова компанія «Укр-Петроль», що налічує більше сотні автозаправок. Саме тому Ковальчука найчастіше іменують нафтовим магнатом, хоча бізнесмен має й агробізнес: кілька цукрових заводів, хлібозавод, кондитерська фабрика.

Упродовж останнього року найгучнішою подією, що сталася навколо Ковальчука, була епопея з плакатом на підтримку Віктора Януковича. Ще влітку 2013 р. на приміщенні, яке орендують комерційні структури Ковальчука, вивісили плакат, де Ковальчук від імені свого багатотисячного колективу висловив підтримку колишньому президенту
.