Новини

У Луцьку відкриють новий приватний садочок

У Луцьку відкриється приватний дошкільний заклад – центр розвитку дітей, батьків та педагогів «Happy kids club».

Його засновниця – Валентина Галущак. Жінка хоче створити простір, де діти будуть не тільки активно розвиватись, а й сповна насолоджуватимуться дитинством, - пише ВолиньPost.

Вона хоче запропонувати альтернативу державним закладам, забюрократизованим та обмеженим у використанні альтернативних методів виховання та навчання.

Новий заклад розташований у районі школи № 5, а двері для малечі відкриє 1 серпня.

"Ми плануємо чотири вікові групи (3, 4, 5 і 5-6 років), до 15 осіб у кожній. Хочу зазначити, що в старшу групу можуть потрапити діти різного віку (5, 6 років) залежно від того, коли батьки планують віддавати дитину в школу, оскільки навчання у цій групі буде орієнтоване на підготовку до школи", - розповіла Валентина Галущак.

Щодо переваг цього садочка жінка виокремила:

"Основний акцент - на доборі персоналу, тому що це повинні бути фахівці, які вміють і люблять спілкуватися з дітками, вчити їх та гратися з ними, мають творче мислення і велике бажання розвиватися та допомагати малятам у цьому", - вважає вона.

За її словами, процес навчання в дитячому садочку має бути цікавим.

"Діти повинні йти в туди із задоволенням. І ми будемо робити усе, щоб наші дітки, прокидаючись вранці, думали: "Ура! Я йду в садочок", - кажу Валентина.

Більше інформації - на фейсбук-сторінці садочка