Новини

«За якість буду розстрілювати», – губернатор Савченко про волинські дороги

Губернатор Волині Олександр Савченко зазначив, що питання якості виконання робіт для нього надто важливе.

Про це він сказав 12-го квітня під час зустрічі із депутатами Іваничівської районної ради та керівництвом району, - пише "Буг".

Депутат Іваничівської районної ради Микола Мельник, піднімаючи проблеми господарської діяльності та реформ на території району, зачепив питання якості будівництва та ремонту доріг.

Він зазначив, що, наприклад, дорога “Устилуг-Луцьк” ремонтується неналежним чином. За його словами, мав би бути котлован а потім “подушка” із щебеню та піску.

За словами депутата, ніякого котловану і “подушки” на цій дорозі не роблять, натомість два шари асфальту просто кладуть на “ту подушку, що є” і що за такою технологією була побудована дорога Луцьк – Львів два роки тому. На його думку, це неякісне будівництво.

– За дороги я на повному серйозі скажу, що для мене головне – якість. За якість буду розстрілювати, – зазначив губернатор.

Він також додав, що буде вимагати належної праці від відповідальних осіб, а якщо хтось не погоджується із такими вимогами, нехай іде працювати де – інде або “сидить з вудочкою”.