Новини

Заступник мера Рачков, якого підозрюють у хабарництві, досі у лікарні

Заступник мера Олександр Рачков, якого підозрюють у хабарництві, досі перебуває у лікарні. Запобіжний захід йому також наразі не обрали.

Про це розповів адвокат чиновника Андрій Козюра, - пише Перший.

«Олександр Леонідович досі знаходиться у лікарні. Має певні проблеми зі здоров’ям, це не було секретом і всі про це знають. Запобіжний захід щодо нього досі жоден не обрано. Підозри йому не оголошено», - зазначив Козюра.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради у кабінеті та автомобілі заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. Одразу після цього чиновнику стало погано – йому викликали «швидку».

Згодом стало відомо, що трьох посадовців міської ради, в тому числі заступника мера спіймали на хабарі. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Цього дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів.

А у четвер, 26 квітня, заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, якого зловили на хабарі, заявив, що йде у відставку та покидає політичну партію «Батьківщина».

Проте за умови, що депутати не скличуть позачергову сесію, він протягом місяця перебуватиме на посаді заступника мера.