Новини

«Тєло» на «блясі» переконало, що то – зло», – волинський адвокат про «євробляхи»

Луцький адвокат Василь Нагорний вважає, що основною проблемою автомобілів на іноземній реєстрації є неможливість ідентифікувати їх власника за номером.

Про конфлікт із власником "бляхи" він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Якщо раніше питання "бляхарів" в мене викликали співчуття, то сьогодні "тєло" на "блясі" переконувало, що то – зло. Я не про податки, а про можливість бути не ідентифікованим", – заявив адвокат.

Такого висновку Василь Нагорний дійшов після конфлікту із власником автівки на іноземній реєстрації.

"5-та ранку, залізничний вокзал, зустрів дітей, виїждаю зі стоянки, вмикаю задню, бачу – не вписуюся, бо "бляшне" "тєло" стало впоперек розмітки, маневрую. А "тєло" вже ввімкнуло аварійку, вилізло, в явно неадекватному стані, і кричить, що я вдарив його машину, показує на бампері своєму якусь подряпину, щоправда, не може знайти відповідність на моєму, але ж це не важливо... Як тільки я сказав, що викликаю поліцію, хай оформляють ДТП, "тєло", разом з такими ж "тєлами" в салоні, з криками "я тебе завтра найду" рушило геть, на шаленій швидкості", – йдеться у дописі.

"Отакі "бандіти" в нас тепер, отакі "розводняки". Ні культури спілкування, ні культурно "розвести" не можуть. Шкода, що ВРУ не ввела норму, про негайну ідентифікацію власників таких авто шляхом отримання тимчасових якихось номерів. Ну і таки пора обзаводитися зброєю, бо "тєл" все більшає, і "тєла" хочуть жити красиво", – підсумовує адвокат.