Новини

Подалі триматися від рекламних щитів та ліній електропередач: волинян попереджають про шквальний вітер

В Україну знову іде хвиля похолодання. Синоптики попередили про штормове попередження. Сильні пориви вітру до 15-20 м/с, оголошено в низці областей України, зокрема й Волинській.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області.

"Це метеорологічне явище І рівня небезпеки (жовтий), тож закликаємо всіх користувачів доріг бути максимально уважними та обережними.

У вітряну погоду варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, не паркувати поруч з ними автотранспорт", – йдеться у повідомленні.

27 березня на волинських дорогах місцями можлива ожеледиця. З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та бути обачними за кермом.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонувати за номером (0332) 78 54 69 до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області, який працює цілодобово.