Новини

Що кажуть лучани про перенесення зупинок біля Центрального ринку

Лучани прокоментували ліквідацію зупинок біля Центрального ринку.

Обговорення розпочалося в соціальній мережі "Фейсбук".

Нагадаємо, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради, розглянули проєкт рішення про внесення зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

У документі йдеться про те, що в грудні 2019 року управління архітектури і містобудування Луцькради буде організовувати загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.

«У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій пропонується ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидві сторони вулиці Глушець», – зазначено у пояснювальній записці.

У дописі Наталії Хомич: "Лучани! На вашу думку, стало зручніше перенесення зупинки для маршруток від Центрального ринку" зібралося 759 коментарів. Лише лучан в коментарях написали, що це правильне рішення, яке ніяк не вплинуло на їх життя.

Коментарі публікуємо без змін:

Олена Остапюк: "Треба було б ще біля міської ради парковку заборонити".

Любов Гончарова
: "Дійсно жити стало краще? Більш ідіотського рішення не було".

Ніна Мелимука: "Зовсім незручно тепер. Якби влада думала про людей, такого б не зробили".

Катерина Головата: "Дуже "зручно" тепер з торбами і по калюжах йти на зупинку до медколеджу. Наша влада дуже добре потурбувалася про людей. Витримки вам, лучани і гості міста".

Наташа Галустьян: "Вважаю, перед тим, як просто перенести, необхідно було облаштувати нову зупинку з лавочками (старшим людям перепочити), і з дахом, щоб не мокнути".