Новини

У Волинській ОДА приховують інформацію про волинянку, в якої виявили коронавірус

У Волинські обласній державній адміністрації не розголошують, яким чином заразилася волинянка, яка стала другою з тих, у кого є коронавірус.

Про це стало відомо у п'ятницю, 27 березня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Зазначимо, що нині у Волинські області є два офіціно зафіксованих випадки інфікування коронавірусом. Перший – семирічна дитина з Луцького району, другий – жінка, вік якої приховують.

На запитання журналістів про те, скільки років інфікованій жінці та чи мала вона контакт із людьми, які повернулися з-за кордону, заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак відповіла:

"Можу повідомити, що є таке поняття, як лікарська таємниця. Імена, прізвища ми не зобов'язані говорити, відповідно, не будемо казати, хто і як. Всі можливі контакти людей і дитини відпрацьовані", – виступила Тетяна Щербак.

За її словами, усі, хто мав контакт з волинянами, в яких зафіксували коронавірус, мають повідомлення про обов'язкову самоізоляцію.

"Ті, хто потребують медичної допомоги, вони її отримують та перебувають під цілодобовим наглядом лікарів", – зазначила Щербак.

"Я вважаю, що взагалі ми повинні більш толерантно ставитися один до одного. Чому? Тому що ніхто не застрахований. Якщо ми хочемо уберегтися, то ми повинні пам'ятати це насамперед – що ми повинні берегтися", – додала вона.