Новини

У Луцьку перукарні та салони краси порушують карантинні вимоги

Перукарні та заклади промислової групи товарів найчастіше порушують карантинні вимоги у Луцьку. Сьогодні в обласному центрі обстежили 15 суб'єктів підприємницької діяльності. Найбільше порушень зафіксували у перукарнях та салонах краси.

Про це йшлося сьогодні, 20 травня, під час онлайн-засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під головуванням секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, повідомили в пресслужбі міськради.

За результатами перевірок, які щоденно проводять спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області на риках міста, у перукарнях та салонах краси, закладах реалізації продуктів харчування, промислової групи товарів та інших об’єктах господарювання, найбільше порушень протиепідемічних заходів фіксують саме у перукарнях та магазинах промислової групи товарів.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області обстежили сьогодні 15 суб'єктів підприємницької діяльності. Найбільше порушень фіксували у перукарнях та салонах краси.

Також працівники Держпродспоживслужби працюють і на ринках міста: проводять вимірювання температури, слідкують за дотриманням дистанції між покупцями.

Працівники поліції продовжують посилено патрулювати місто на предмет дотримання вимог карантину, а також відстежувати коло осіб, які могли перебувати у контакті з хворими на COVID-19.