Новини

Пішки йшов у Німеччину: на кордоні затримали іноземця

Громадянина Іраку, який пішки йшов у Німеччину, затримали на кордоні з Угорщиною. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління ДПСУ.

"Порушника, який намагався незаконно потрапити до Угорщини, затримали цієї ночі військовослужбовці відділу прикордонної служби "Лужанка" Мукачівського загону", - розповіли у відомстві.
Зазначається, що під час патрулювання, близько 1-ї години ночі, прикордонний наряд помітив невідомого, який намагався подолати загороджувальний паркан.

"Правопорушника затримали, ним виявився громадянин Іраку. Чоловік мав при собі посвідку на постійне проживання в Україні.

Прикордонникам іноземець пояснив, що працює лікарем у Вінниці та мав на меті потрапити у Німеччину нібито до хворої мами. Зі слів молодого лікаря, він декілька разів намагався перетнути кордон у законний спосіб, проте, у зв’язку із пандемією COVID-19, не зміг цього зробити, а тому вирішив іти до неньки пішки", - додали у Держприкордонслужбі.

Наразі чоловіка доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. На затриманого складено протокол про адмінправопорушення, отож невдовзі, подальшу долю мандрівника та оцінку його діям визначатиме суд.