Новини

Під час затримання на Київщині, злочинець кинув у поліцейських гранату. ВІДЕО

У Київській області правоохоронці провели операцію із затримання підозрюваних у скоєнні розбійних нападів на помешкання.

Під час затримання злочинці чинили опір, один із зловмисників кинув у поліцейських гранату і відкрив стрілянину. Про це НВ повідомили в пресслужбі обласної поліції.

Щоб знешкодити зловмисника працівники поліції у відповідь застосували зброю. Зловмисник отримав вогнепальне поранення ніг, також у результаті вибуху травми отримав його подільник. Під час затримання були поранені двоє бійців КОРД.

При огляді місця події співробітники поліції вилучили речові докази злочинної діяльності групи: пістолет і патрони до нього, гільзи, осколки гранати, газові балончики, наручники, рукавички, ножі, рації, викрутки, балаклави.

Також були проведені обшуки за місцем проживання учасників групи, де поліцейські вилучили авто, номерні знаки, документи і техніку.

Трьох учасників злочинної групи помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом замаху на вбивство поліцейських відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.