Новини

Особливості подарункових сертифікатів: чому варто дарувати саме їх?*

Подарункові картки та сертифікати є найбільш швидкозростаючим безготівковим способом оплати товарів та послуг у світі, в тому числі на просторах країн СНД, і їх зростання, як очікується, значно пришвидшиться, ніж будь-коли. Це свідчить про те, що такий вид подарунків стрімко набирає популярності серед тих, хто замислюється над тим, що можна буде подарувати на найближчі свята. Тому не дивно, що багато людей проявляють цікавість до них, а тому не буде зайвим більш детальніше ознайомитися з сертифікатами, розібратися в їх перевагах та недоліках, а також дізнатися головні поради, які допоможуть знайти відповідний подарунковий сертифікат безпосередньо для вас. А для тих, хто вже має уяву про такий презент, і хоче спробувати подарувати сертифікат, пропонуємо перейти на https://onecard.gift/, де ви зможете більш детально дізнатися про мультибрендові сертифікати.

Головні переваги подарункових сертифікатів та карт

Розуміння того, що перед вами ідеальний варіант подарунка приходить тоді, коли ви знаєте про його основні плюси.

Перш за все, сертифікати можуть похизуватися тим, що вони є універсальним подарунком. Подарункові карти можна подарувати абсолютно будь-якій людині, незалежно від статі, віку, професії, а також інтересів і захоплень адресата. До того ж, за допомогою сертифікатів ви можете передати право вибору подарунка безпосередньо того, кому він призначений. Таким чином, адресат самостійно визначить, які послуги і товари йому необхідні прямо зараз.

Наступна перевага заключається в тому, що вибирати подарункові сертифікати набагато простіше і швидше, на відміну від інших презентів. Це, мабуть, одна з головних переваг, з огляду на сучасний ритм життя більшості людей.

Ще один момент, який є ключовим у тому, що дарувальники віддають перевагу подарунковим сертифікатам - завдяки ним у людини буде час подумати над тим, що йому дійсно хочеться придбати, оскільки скористатися презентом він може в будь-який зручний для нього момент.

І останнє, зазвичай цифрові подарункові картки, хоч і не можна замінити, але їх дуже важко втратити. Саме тому, ви можете не переживати про те, що адресат не зможе скористатися подарунком, а всі ваші зусилля виявилися марними. Також, картки корисні для контролю витрат молодших покупців, оскільки за допомогою них можна обмежити суми та місця, де сертифікат буде використовуватися.

Недоліки сертифікатів, з якими можна зіштовхнутися

Безумовно, навіть такий презент, як сертифікат, має кілька недоліків. Серед основних недоліків можна виділити:

  1. Іноді, магазини і компанії, які надають послуги в обмін на використання сертифіката, можуть припиняти свою діяльність, тому, якщо людина захоче ним скористатися, щоб не упустити момент, то потрібно буде це зробити в найкоротші терміни.

  2. Для деяких людей такий подарунок може здатися неприйнятним, оскільки складається враження, що ви просто не переживати про те, що подаруєте.

  3. Для того, щоб сертифікат дійсно був цікавим для адресата, необхідно персоналізувати його, а на це потрібно буде додатково витрати час.