09 лютого, 2021, 18:40

Сніг, транспортний колапс, 8 мільйонів на озеленення і число Пі

Сніг, транспортний колапс, 8 мільйонів на озеленення і число Пі
Здається мені, що про нинішню ситуацію у Луцьку колись ще писала співачка досвітніх вогнів, наша землячка леся Українка - щоб не плакать, я сміялась.

Знаєте, коли їдеш дорогами Луцька, і так доволі часто згадується відношення довжини кола до його діаметру. 3,14, якщо що. Тобто число Пі. А точніше слово, яке цим числом починається. А тут ще й несподіванка - сніг у лютому! Як?! Такого підступу від погоди місцева влада, схоже, точно не очікувала!

Поправте мене, якщо помиляюсь. Можливо мені здається, чи я щось наплутав, чи справді на вулиці зима? Місяць лютий, ні? А якщо на вулиці зима, лютий то, логічно, є ймовірність того, що може піти сніг. Здається так...
А от їдеш Луцьком, дивишся на це все і не залишає тебе підозра, що міські комунальні служби лишились десь там, у липні: поливають клумби, думають про озеленення.

Все таки, шановні, лютий. І ось це все - просто жахіття. Їдеш з боку Ковельської, Чернишевського там взагалі нічого не почищено! Це просто страхіття! А тим часом міська влада гордо звітує про виділення 8 мільйонів на озеленення Луцька! 8 мільйонів, Карл, на озеленення! От хоч-не-хоч, а знову те число Пі в голові крутиться.

Слухайте, ну цієї зими кілька днів лише справді з важкими погодніми умовами. І почистити дороги, маючи колосальний бюджет, потужний людський ресурс - ви можете! Ви ж прийшли до влади, наобіцяли. І що? Це ще я мовчу про ЖКГ.

Ви ж дороги просто не чистите. Як там? "В бой пойдут все танки: сначала первый, потом второй". У вас що дві машини?! І 8 мільйонів на озеленення?! Це жестяк просто! Та не робіть ви вже колапсу з тих двох днів. Зробіть якусь приємність людям, щоб все почищено, все красиво, комунальники на місці...

Ігорю Ігорьовичу, ви ж міський голова, правда? Авторитет! Вас вибрало, ви самі знаєте, скількись там відостків містян. Ну, вперед! Покажіть себе, завоюйте серця решти. Боріться за це! Ми Романюка (царство небесне) від початку каденції шпетили. Ми його поважали, ми його любили, але ми його шпетили! З першого дня мерства.

Але те, що при Вас робиться... Ну, ОК - з пробками на дорогах щось там ніби робите, чи створюєте принаймні враження, що робите. Бо ось це перекриття мосту, "їдьте всі через Ковельську" - виглядає непереконливо.

Припустімо у наступну зиму така ж погода, а міст перекритий і всі ї дуть через Ковельську. Місто стане. Вас люди проклянуть! І нехай, можливо, Вам по ударному інструменту, по барабану тобто, але Ігорю Петровичу це навряд чи сподобається і точно плюсів до карми не додасть.

І це ще поки сніг. А як він попливе, потім підмерзне, потім знов попливе - це знову буде 3,14.

І насамкінець таки про позитивне. Сніг, зима, глобальне потепління на разі відміняється. Принаймні в Луцьку. Діткам є з чого радіти: санчата, ковзанки, сніжки... А нам, автомобілістам, залишається лише згадувати міську владу: "незлим тихим словом".

Тримаймося купи і давайте владі нагадувати, що вони мають працювати на благо ГРОМАДИ.





Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні