29 березня, 2020, 14:03

«В гостях у казки». Частина друга. Маша і ведмідь

«В гостях у казки». Частина друга. Маша і ведмідь
Коли ми хворіємо, до нас приходить лікар. Він нас оглядає, дає поради в лікуванні. Так буває, що ми йдемо в лікарню, і там теж багато лікарів і медсестер, часом привітних і усміхнених, а часом заклопотаних і зосереджених.

Якщо нам страшно, ну наприклад, робити укол чи коли зубки лікують, медсестри і лікарі завжди нас заспокоюють, знаходять якісь теплі і чуйні слова.

Лікарі і медсестри захищають нас від різних хвороб – вони зустрічають їх першими. Вони піклуються, щоб ми були здорові.

Зараз прийшла хвороба потворна і небезпечна для всіх і в першу чергу для лікарів і медсестер. Їм дорослі дяді і тьоті видали системи захисту від вірусу, що зветься коронавірус.

Захист цей – чарівний амулет, і він має назву – марлева пов‘язка. Правда, деякі дорослі кажуть, що з таким захистом, це як Маші з виделкою на ведмедя йти. Та й респіратори – це теж не проти цього ведмедя. От кажуть, в тридев‘ятому китайському царстві лікарі і медсестри, як космонавти в скафандрах, і їм нічого не страшно.

Невже ми, виробляючи найкращі літаки, ракети, танки, не можемо зробити всією країною захист для наших лікарів?

Впевнений: можемо! Час зробити це! І дорослим потрібно починати діяти, і негайно!

Фото – ІА «Волинські новини»

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні