--> Олдфаг гірше підараса! | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
07 липня, 2016, 11:20

Олдфаг гірше підараса!

Олдфаг гірше підараса! Для них все нове це зло бо "Раніше було краще"!

Вони з впертістю барана противляться прогресу і до останнього тримаються за пережитки минулого. Згадайте скільки срачу було коли ремонтували ЦУМ, а навколо перепланування Променя, а ремонт Біг- Бена? Тепер нова тема - зрізання старих дерев.

Бачте дерева не можна зрізати бо то блеать дерева, ось і вся аргументація. Я розумію, що більшість захисників дерев вчора тільки виїхали з села, але не потрібно за собою тягнути в місто свої сільські пейзажі.

І так як завжди по порядку:

1. Великі дерева в центрі міста затуляють людям вигляд з вікна

2. Коріння великих дерев пошкоджує тротуар

3. Великі дерева то небезпека, бо під час буревію великі гілки часто падають на авто і голови лучан.

4. Цвіт липи викликає алергію у багатьох людей

Якихось 3-4 роки назад вулиця Набережна була захаращена кущами і деревами, але прийшли якісь "злі" люди вирубали все і набудували там будинків, мийок, магазинів і кафешок, паралельно створили з сотню робочих місць і платять податки в бюджет.

Але чомусь захисники дерев не протестували і не об'язували їх стрічками.

Порівняйте хоча б проспект Волі, на ділянці від ЦУМа до 4 гімназії з другою частиною від гімназії до київського це ж небо і земля.

На останок ось вам для прикладу 2 фото з Луцька. На одній можна побачити як красиво виглядають молоді дерева а на другій, що робить вітер з великими.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні