До Луцька їздить маршрутка без гальм

2
-2
До Луцька їздить маршрутка без гальм
Із села Садів Луцького району до обласного центру їздить маршрутка без гальм.

Про це мешканці села розповіли під час зустрічі із депутатом обласної ради В’ячеславом Рубльовим, йдеться у повідомленні прес-служби партії УКРОПу.

За словами людей, маршрутка, яка з’єднує їхнє село із Луцьком тримається на чесному слові – автомобіль побував в аварії, проте ним продовжують здійснювати рейси.

«Бувало так, що в автобусі замерзали гальмівні колодки, тому люди вискакували на ходу. Через те, що маршрутка не гальмувала, то навіть в село не заїжджала – їхала по прямій, бо не могла зупинитися», – хором розповідали люди.

Вячеслав Рубльов пояснив: перевезення за міжміськими маршрутами знаходяться в компетенції департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації. Тож саме до них буде звертатися за відповідями.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мирку посадити в цю маршрутку і покатати селом.
Відповісти
Зате Укр бляха!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні