Волинський олігарх збудував величезний склеп на могилі онуки

19
17
Волинський олігарх збудував величезний склеп на могилі онуки
У відомій в мережі спільноті "Рагулі" опублікували фото склепу загиблої онуки відомого волинського бізнесмена Сергія Ковальчука.

Нагадаємо, під час відпочинку в Туреччині загинула 8-річна онука засновника компанії «Укр-Петроль» Сергія Ковальчука.

Знімок з дописом в групі Рагу.лі group опублікувала Оксана Косміна.

"Цієї теми мабуть ще не було. Але це теж рагульство, ні?
У волинського місцевого магната Ковальчука (з команди Януковича) померла онучка, і він поставив на центральній площі цвинтаря цілий мавзолей, намалювавши на ньому себе і напис "Дідусю, я тебе люблю". Омг", - вважає жінка.

У коментарях думки користувачів розділилися. Одні кажуть, що у людей горе, і хто як хоче, так і вшановує пам'ять. А інші вважають, що такий великий склеп - то це вже занадто.

Ось кілька найгостріших коментарів:

Юлия Голярчук-Орел: Обсуждать памятники на могилах, тоже маленько рагульство, не? Смерть ребенка это страшно. Если комуто легче от такого памятника, то и ок.

Інга Саперно-Слобідська: Зікурат якийсь.

Владіслава Діденко: Дай Бог вам не знати такого горя. Він робить усе, щоб затушити свій біль. Робить, як може. Тут є лиш один рагуль, і це Ви, авторе.

Iryna Lehmann: Замість цього одоробла побудував би в пам'ять онуки живим дитячий майданчик.

Olga Golovchak: Фууууу, несмак!! Рівень золотого унітазу і батона! Для тих хто возмущається, обговорюється не смерть дитини, а рагульство діда з комплексами!

Svetlana Kratenko: Місцевий цвинтарний Аве Пшонка.



Довідково:

Сергія Ковальчука називають найбагатшим мешканцем Володимира-Волинського і навіть одним із найзаможніших волинян. Він керує величезною бізнес-корпорацією, у якій працює близько 12 тисяч людей.

Йому належать підприємства«Укр-Петроль» та «Універсам», також контролює «Волинський новобуд», «Луга-Нова», ДП «Агрофірма».

Головний його бізнес – нафтова компанія «Укр-Петроль», що налічує більше сотні автозаправок. Саме тому Ковальчука найчастіше іменують нафтовим магнатом, хоча бізнесмен має й агробізнес: кілька цукрових заводів, хлібозавод, кондитерська фабрика.

Упродовж останнього року найгучнішою подією, що сталася навколо Ковальчука, була епопея з плакатом на підтримку Віктора Януковича. Ще влітку 2013 р. на приміщенні, яке орендують комерційні структури Ковальчука, вивісили плакат, де Ковальчук від імені свого багатотисячного колективу висловив підтримку колишньому президенту
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Несмак", "...обговорюємо рогульство діда..." дай Бог, щоб кожного із цих мудрих коментаторів минула така участь... і при чому тут Янукович? Тут питання - хто дійсно рогуль?
Відповісти
Лише один такий штрих цілком розкриває "інтелект" людини. І тут - крапка. А ще є на новому кладовищі Полонки (за селом в сторону дачного масиву "Промінь" пам*ятник ковбаснику з селища Вересневе. Він сидить у бронзі в кріслі - як Грушевський. Подейкують, що ковбасник без помилки не вмів навіть написати своє прізвище. Пам*ятник добре проглядається з дороги і проїжджий люд лише похитує головами. Замовники цих "монументів" залишені сорому, совісті і моралі. А творці цих "архітектурно-ритуальних" форм - елементарного смаку. Вони можуть по замовленню "зваяти" і пам*ятник сардельці чи краківській ковбасі. За гроші гріха не буває, - казав один свя*щенник.
Відповісти
Я думаю, что и для себя он приготовил место рядом с внучкой. Недавно была в Ковель. Многие мои знакомые, ещё не совсем старые, имеют на кладбище места для всей семьи. Для меня это было потрясение.
Відповісти
рагульство - це обговорювати чуже горе, від такого не застраховані ні багаті, ні бідні
Відповісти
Вот так вот.З майстра по ремонту годинників_ в олігархи.
Відповісти
Я співчуваю і вважаю, що біль може приступити тільки молитва. Це допоможе і дідусеві і його покійний внучці
Відповісти
У людини горе! Чому він повинен перед вами звітуватися? Може ще будете вказувати як йому плакати: вголос чи стримуючи ридання?! Дитячі майданчики Ковальчук побудує. У нього ще будуть онуки. Але цю дівчинку вже ніхто не замінить. Невже ви цього не розумієте?
Відповісти
Це не допоможе. Тільки молитва
Відповісти
Наявність грошей ще не є ознакою Розуму.
Відповісти
Кожен має право будувати що хоче, але цей "бідняга" з якої радості і з чийого дозволу всадив це одоробло в центрі цвинтаря? Купуй пару ділянок і ліпи втричі більшу гробницю, але не в центрі, а в чергу як всі смертні... Ти хто такий?
Відповісти
У нас сімейний бізнес більше 15 років - виготовлення та встановлення пам'ятників. Склепів не робили, але замовлення на величезні комплекси були. Я наперед заказала чоловікові, для мене щоб ніяких "склепів", простий недорогий класичний пам'ятник. Всім родичам покійним поставили звичайний класичний "парус". Але не осуджую дії дідуся, який у відчаї готовий життя віддати, не те що склеп замовити. Видаліть це, не раньте душі рідним, хто мав подібне горе.
Відповісти
Iryna Lehmann: Замість цього одоробла побудував би в пам'ять онуки живим дитячий майданчик.

как заебали такие писатели со совоими майданчиками для детей, про детей и про атовцев ... и про допомогу кому либо .... для этого есть некие службы и фин структуры для всех этих говняных пожеланий
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Будь-ласка п..дуйте за поребрик. Також навчіться, навіть своєю шакальською мовою, висловлювати думки без помилок.
Відповісти
А чому ніхто не коментує склепи на Личаківському кладовищі у Львові
Відповісти
В кожного своє горе й біль. Я тільки не можу зрозуміти, чому там великий дідусь , який ще живий, і маленька внучка, якій той пам'ятник і мав бути. Бо це, на мою думку, не пам'ять внучці, а вихваляння великого дідуся. А він то ще живий. Якось моторошно ліпити себе на пам'ятнику за життя.
Відповісти
догавкатись дуже легко. сьогодні гине чужа дитина, а завтра твоя, дібілоїде. не чекали такого від Рагу.лів, вона в цілому вроді з мозком баба.
Відповісти
Що хоч видумують,а от труни з карманами ще ніхто не придумав...
Відповісти
Ви кожен дивіться за собою, а не лізеье в житя чужих людей!!! Ви як бидло сміетесь з чугого горя. Не дай бог Вам вмім пережити що пережив цей дідусь!!! В першу чергу він людина, а як він висловив повагу до воеї онуки це його приватна справа. В чужому оці скалку видно а в свому колоди не бачить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні