Волинянка фінішувала четвертою у гонці на Паралімпійських Іграх

0
0
Волинянка фінішувала четвертою у гонці на Паралімпійських Іграх
Волинська паралімпійка Юлія Батенкова увійшла в топ-10 у лижній гонці на Паралімпійських Іграх у Пхенчхані.

Біатлоністи Людмила Ляшенко, Оксана Шишкова (гайд Віталій Казаков), Ігор Рептюх, Віталій Лук'яненко та Анатолій Ковалевський принесли Україні перші нагороди на Паралімпійських Іграх у Пхенчхані, - пише Українька правда.

Ляшенко виграла "бронзу" у гонці на 6 км (стоячи). "Золото" і "срібло" - у росіянок Катерини Румянцевої і Анни Міленіної, які виступають як "нейтральні паралімпійські спортсмени".

Зазначимо, що у цій гонці ще три українки потрапили до топ-10: Юлія Батенкова-Бауман фінішувала четвертою, Ірина Буй - шостою, Богдана Конашук - десятою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Параолімпійка з Волині Юлія Батенкова розповіла, що робить її непереможною

Рептюх став третім у гонці на 7,5 км (стоячи). Українець подолав дистанцію з 1 хибою за 19 хвилин 27,6 секунди. "Золото" здобув француз Бенджамін Девієт, а "срібло" - спортсмен з Канади Марк Арендц.

До топ-15, окрім Рептюха, пробились ще 3 наших біатлоністів. Григорій Вовчинський фінішував четвертим, Віталій Ситник - одинадцятим, а Сергій Романюк показав 15-й результат.

Як відомо, 9 березня у Пхьончхані офіційно розпочались XXІІ зимові Паралімпійські ігри, що триватимуть до 18 березня. Крім Юлії до складу збірної України увійшли такі відомі всьому світі українські паралімпійці, як Віталій Лук'яненко, Григорій Вовчинський, Максим Яровий та інші.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні