Де у Луцьку гнуть, рубають та зварюють метал*

0
4
Де у Луцьку гнуть, рубають та зварюють метал*
Металеві мангали, двері, паркани, сходи, бесідки, МАФи та торгові павільйони – усе це виготовляє луцька фірма «Штамп-Мед».
Підприємство працює уже більше 20 років на вулиці Карбишева, 5.

Наразі устаткування фірми дозволяє надавати такі послуги: порізка, гнуття, рубка металу, зварювання, вальцювання, виготовлення металоконструкцій різної складової, виготовлення та монтаж накриття, виготовлення павільйонів «під ключ», робота з індивідуальними замовленнями.



Окрім цього, на виробництві кажуть, що не обмежуються певним видом діяльності, а завжди ідуть назустріч клієнту. Займаються виготовленням різного роду заготовок, які привозять замовники або ж з власного матеріалу.

Серед об’єктів, з якими працювало підприємство: ринок на ЛПЗ (зварювання), пасаж на Завокзальному ринку (навіси, накриття), ринок у Червонограді (виготовлення понад 800 павільйонів).

Адреса: м. Луцьк, вул. Карбишева, 5, тел. моб. 066-31-49-878, 096-02-37-205


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні