Пів-Луцька залишилось без світла через аварію

11
-3
Пів-Луцька залишилось без світла через аварію
В районі проспекту Перемоги, у 33-ому та 40-ому мікрорайонах, на Вишкові у Луцьку зникло світло. Не працюють магазини та світлофори.

Інцидент трапився у вівторок, 13 березня, близько 14:00, - повідомляє власкор "Волинь24".

Як зазначили на гарячій лінії "Волиньобленерго", світло зникло через аварійне пошкодження електромережі. На місце виїхала аварійна бригада.

Планується, що світло з'явиться до 17 год.

Зазначимо, що через аварію зникла електрика у міськвідділі поліції. Не працюють також магазини на проспекті Перемоги та світлофори.

Згодом стало відомо, що без світла залишились 33-ий та 40-ий мікрорайон, район проспекту Відродження та Вишкова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уроди а не обел енерго виключіли світло по всьому місту ім пофігу на людей!Район молоді без світла до чього тут перемогі а? Козли!
Відповісти
33 теж виключіли!Звільнити такіх нездар які в 21 столітті а обладнання за царя гороха!Вже давно поаинно бути резервні мережі .Сукі гроші тільки крадуть!
Відповісти
Ото такий в нас мер!Як захочють нам нашкодити так сввтла небуде у всьому місті бо нездари які там працюють будуть сливку заливати а не ремонтувати!Світла вже нема 25 хв де роботягі)))правильно відключіли все бо їм поху....й шо деякі прилади постійно повинні працювати за шо платити ?Яка всраку європа нам як даже резервного живлення нема на випадок надзвичяйних ситуацій в місті)про шо мова!Знайте люди їм на вас насрати їм аби на карточьку капало!)
Відповісти
Агент 007 букви поплутав! Зникло світло і одразу буква «и» в усіх словах перетворилась в букву «і»! От то обленерго людей доводить до чого! Ай я яй!
Відповісти
Та да принять закон за моральный ущерб!Нет света пускай платят неустойку в 20 кратном размере за каждую менуту по 10 гривен и тогда будут знать!Все платить у кого отключили свет!Так нада наказывать держеморд!
Відповісти
Та срав я на тебе павлін і на твої букви і твою срань як хочю так і пишу! Срав ще раз на тебе і твою каліграфію!Бабла вона мені неприносить і т.д.
Відповісти
Та є вже те світло,не нийте.
Відповісти
ДО ОО7 --- ПОПРОБУЙ НАСРАТИ НА свою дурную голову ....
Відповісти
Повиправляйте помилки. ГРа-мо-тії. А то ви когось "обісрати" вмієте, а самі в одному слові по кілька граматичних помилок робите
Відповісти
Почитав дописи і спало на думку.Мови не знають,законодавство також.Для чого цим "печерним" людям світло?Вдень світить сонце,а вночі спати...
Відповісти
Шановні саме головне що немає Януковича і був майдан
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні