Найкрасивішою українкою Канади може стати волинянка

2
0
Найкрасивішою українкою Канади може стати волинянка
Міла Чернишева, яка народилася і виросла в Нововолинську, стала фіналісткою конкурсу Міс українська Канада і претендує на перемогу.



У коментарі для "Волинь24" дівчина розповіла, як потрапила на конкурс.

"Хочу відмітити, що конкурс Міс Українська Канада - це не просто конкурс краси. Переможці - талановиті, харизматичні, розумні дівчата, оскільки організатори хочуть обрати посланця доброї волі, який буде служити громаді, беручи участь у різноманітних заходах у всій Канаді та Україні сприяючи гуманітарним ініціативам конкурсу", - каже дівчина.

Українській спільноті вона добре відома як вокалістка фольк-рок групи «Zapovid», що виступає на різних святкових заходах, фестивалях і благодійних концертах в Канаді та США.

"Якось організатори звернулись до мене і запропонували подати заявку на участь у конкурсі. Через деякий час міркувань я заповнила анкету, а вже пізніше отримала запрошення на кастинг. Після Різдва дізналась, що потрапила до числа фіналісток", - поділилася Міла.

Фінал конкурсу відбудеться 15 липня в Living Arts Centre.

Зараз наша землячка плідно готується до фіналу конкурсу краси.

"Працюю над собою кожного дня, працюю над соціальним проектом, деталі якого наразі не можу розказати, але уже згодом обов'язково поділюся ними. Також у підготовці мені допомагають мої друзі та рідні.", - розповіла вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ябвдув
Відповісти
в чергу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні