На Волині поховали хлопчика, який провалився під кригу і втопився

1
2
На Волині поховали хлопчика, який провалився під кригу і втопився
У селі Угли Ковельського району поховали 15–річного Івана Падалюка, який втопився у річці Стохід.

Хлопчика провели в останню путь у вівторок, 13 березня, - пише Волинь нова.

Нагадаємо, 13 березня опівдні мешканець села Угли Ковельського району виявив у річці Стохід тіло хлопця і витягнув його на берег.

Нагадаємо, трагедія сталася в суботу, 17 лютого, близько 17 години вечора у селі Угли Ковельського району. Рідні брати гуляли вздовж берега річки Стохід. Один зі них – 2002 року народження, вирішив пройтись по кризі. Лід був затонкий, хлопець провалився і за мить зник з поля зору.

З моменту трагедії тривали пошуки, до яких долучилися працівники 21–го державного пожежно–рятувального поста селища Голоби. Вони були перервані лише через сильні морози, коли річку скував лід. Як розповів у телефонній розмові голова Велицької об’єднаної територіальної громади Віктор Ковальчук, із потеплінням пошуки мали відновитися. Вже була домовленість і з дайверами–аматорами.

А 13 березня житель села Угли, рибалка–любитель Віктор Хоменчук сів на човен, аби пересвідчитися, що водолази зможуть продовжити роботу. Тоді чоловік і натрапив на тіло утопленика, яке спливло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трагедія родині велика ....місяць шукали - то родині і людям як тисячоліття час
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні