У луцькій поліклініці відмовляються від талончиків

0
-1
У луцькій поліклініці відмовляються від талончиків
З 13 березня в Україні змінюються принципи роботи сімейних лікарів. Тепер, аби записатися до лікаря, не треба стояти в черзі до реєстратури, достатньо записатися через спеціальну програму.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів головний лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Гнетньов.

Так, зі слів медика, у луцьких поліклініках скасували талончики, а відтак про прийом в лікаря можна домовитися через електронну програму, або безпосередньо із ним.

«Тепер буде достатньо зателефонувати в реєстратуру, або подзвонити безпосередньо лікарю, або ж самостійно записатися через програму», - каже Ігор Гнетньов.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Геть талончики і лікар по телефону: що зміниться у поліклініках

Він додає, що незабаром Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги повністю перейде на електронну документацію.

«Якщо хворий забудькуватий і йому треба роздрукувати талончик - він може зробити це вдома через електронну програму», - каже медик.

Натомість, якщо сімейний лікар направив хворого на якісь обстеження – лікар тут же формує йому чергу, роздруковує порядок дій та маршрут.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лікарі мають право не приходити на виклик додому, - луцький медик

«Пацієнту треба дати якийсь листок в руки, аби він бачив послідовність, маршрути, кабінети, години. Бо ж в голові те все не тримається. Відмінили просто формальні, далеко незручні, малоефективні форми, які просто пережили себе», - відзначив Ігор Гнетньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні