У Луцьку маршрутка гепнулася в електрокар. ФОТО

3
-7
У Луцьку маршрутка гепнулася в електрокар. ФОТО
У Луцьку зіткнулися маршрутка № 3 та електрокар Nissan LEAF.

Автопригода сталася близько 9 години 16 березня на проспекті Відродження біля парку 900-річчя, - пишуть Волинські новини.

Зі слів очевидців, водій маршрутки не дотримався безпечної дистанції і вдарився в легковик.

Машини зазнали механічних ушкоджень, люди не постраждали.

Водії були тверезі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так можна?Їздити не вміють,правил не дотримуватися, а ціну за проїзд хочуть вищу,ніж 4 гривні!
Відповісти
як ви можете судити цюподію як вас там навіть небуло і правил та непорушено, несудіть і судимі небудите. Я їхав в тій маршрутці. Я теж невзахваті від наших маршруток і водіїв які на них їздять, ну це не той случяй коли водій виноватий. Я незнаю хто цей заголовок статті писав їм би рукі повідривати за брехню.
Відповісти
я був в тій маршрутці там водій не виноватий і він дотримувався дистанції в нього неспрацювали тормоза. Там їхала колона машин і якась спереді по щьоту 6 машина різко загальмувала і вся колона теж загальмувала і водій загальмував і тормоза неспрацювали як треба, щей маршрутка була повна. І я водія невиню і люди які були в маршрутці теж до водія немали притензій, люди навіть деякі нехотіли брати гроші за те що недоїхали до пункту призначення пошкодували водія. А інша машина в яку в"їхала маршрутка як я бачив то тій машині нічього непобито, фари були цілі, і вроді би на віть помятини небуло. Ось так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні