Біля Луцька в підвалі жорстоко катували чоловіків, - ЗМІ

5
6
Біля Луцька в підвалі жорстоко катували чоловіків, - ЗМІ
Двох чоловіків, які займаються видобутком криптовалюти, викрали та катували в підвалі будинку в селі Забороль Луцького району.

Заручників жорстоко били та катували, вимагаючи грошей, - пише ІА Волинські новини.

Спецпризначенці звільнили бідолах з полону надвечір 17 березня.

Відповідно до попередньої інформації, чоловіки займались добуванням та продажем криптовалюти, тому й стали жертвами зловмисників, які хотіли «по-легкому» здобути грошей.

Над чоловіками жорстоко знущалися. Особливо постраждав 25-річний чоловік, на ньому, зі слів лікарів, «немає живого місця». Нині потерпілі перебувають в Луцькій міській клінічній лікарні, їх охороняють силовики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не легко стати мільярдером
Відповісти
можна і стати але не в нашій країні :))) В нас лише політики та деякі з 90-х такими можуть бути :)
Відповісти
Путін там хоч не при ділах ....? Але ж ми і нелюди стали !!! НЕНАЧЕ ЛЮДИ ПОДУРІЛИ !!! САТАНА ПАНУЄ ЛЮДЬМИ НЕ НА ЖАРТ !!! Людське життя - це боротьба в людині добра і зла !!! Кожна людина за життя робить сама вибір- робити добро іншим чи зло ! Але зло як показує життя перемагає . Все минає, гріх зостається .
Відповісти
Якби завжди перемагало зло, то життя б не змогла протриматися 1000 років. Закінчилось б десь на 300. А так, ми з Вами живемо і діти наші і внуки.
Відповісти
влі під Алахом ходим , Брат.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні