Сміттєвоз, собака, діти: відомі волиняни розповіли про найбільше щастя

2
7
Сміттєвоз, собака, діти: відомі волиняни розповіли про найбільше щастя
Щастя для кожного своє. Для когось - насолоджувалися мандрівками, спогадами про весілля, спілкуванням зі своїми дітками, а для когось - купівлею сміттєвоза чи подарованим собакою.

У Всесвітній день щастя ми розпитали у відомих волинян, яке найбільше щастя вони відчували.

Тарас Яковлев, експерт «Волинського Центру розвитку урядування»

«Найбільше щастя - це однозначно 31 березня 2014 року - народження сина Данила».

Сергій Шараєвський, режисер

«Моє найбільше щастя було, коли мені виповнилося 19 років. В квітні 1997 року Бог допоміг вуличному хлопцю, який зловживав алкоголем та йшов слизьким шляхом, змінити життя та ступити на новий шлях. Цим хлопцем був я. Дякуючи цій події в житті, я отримав ще додаткових три щастя: дружину і 2 доньки».

Людмила Денисенко, директор Луцького зоопарку

«Найперше згадалося, щастя від того, коли батьки (я була у 8 класі) здійснили мрію – шотландську вівчарку, яка 14 років була членом нашої сім‘і. Потім - волонтерство у зоопарку та перші «приручені тварини» - лисенята, а ще величезне задоволення від улюбленої роботи!»

Юлія Євпак, начальник відділу менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради

«Найбільше щастя, яке я коли-небудь відчувала, це той момент, коли мій чоловік спитав, чи я вийду за нього. Це було неочікувано як мінімум, і як максимум - єдине "так", що кардинально та незворотно змінило життя в сторону щастя нон-стоп.

Взагалі воно, щастя, - в дрібницях, які складають наш день. Іноді горнятко кави з твоїми людьми вранці приносить більше щастя-радості, ніж браслет з діамантами. Треба навчитися насолоджуватися моментом тут і зараз».

Валентин Марчук, протоієрей

«Любов до Бога – невичерпний скарб і щастя: хто володіє ним,той багатий, хто позбавлений його,той бідний» (святитель Васілій Великий).

Щаслива мить мого життя - це рукоположення на священика, поклик Бога Йому послужити. Друга мить щастя - це унікальна зустріч подруги життя - моєї чарівної матінки, котра подарувала мені гарних дітей. Щастя - це щодня дарувати радість і підтримку тим, кому це вкрай необхідне. Жити і радіти всьому, що нас оточує.

Ми повинні самі творити щастя. Та, в першу чергу, не для себе. Зроби добро для іншого, і ти відчуєш щастя. Ти будеш переповнений емоціями. Справжнє щастя це не матеріальні речі, і його не купиш за ніякі гроші. Справжнє щастя і благодать − це Бог.

Почніть помічати людей, які поруч і ви побачите, як все почне змінюватися. Адже, кожна людина, яка з’являється у вашому житті – не випадкова. Справжнє щастя для християн − це духовний спокій, здорові рідні та близькі, а також усмішка на обличчі рідної мами».

Світлана Рижук, телеведуча, співачка

«От, чесно. Я подумала, і якщо з останніх подій... То, це день розпису з моїм коханим чоловіком. Це було літо. Ми були щасливі 100%, посмішки не сходили з облич.

Саме не пропозиція, а сам момент розпису. На ньому були лише ми одні, представники РАЦСу і дівчинка-фотограф. Це був Замок Любарта, виїзна церемонія. Ми не хотіли ділитися цим щастям поєднання сердець та створення нової сім'ї ні з ким.

Тільки згодом повідомили близьким, друзям та розділили з ними цю радість. Це був наш особливий момент радості, що ми знайшли один одного, і ми літали.. Посміхалися, сміялися, раділи, пили шампанське та гуляли Луцьком. А якщо глобально, то щастя можна знайти кожен день, кожну секунду, в кожному ковтку води - є щастя, головне щоб людина змогла його знайти і вірила в нього! Я щаслива кожен день!»

Володимир Гунчик, голова Волинської ОДА

«19 листопада 1979 року народився мій первісток, син Вячеслав. 2 червня 1986 року народився син Ігор. Найбільше моє щастя - це народження моїх дітей».

Віталій Собко, протоієрей

«Найбільше щасливим я є тоді, коли загострене відчуття взаємної любові, коли мир і радість у душі, коли захоплює певна ідея чи робота і коли добре фізичне самопочуття».

Олена Твердохліб, голова Княгининівської ОТГ

«Найбільше щастя в мене було в минулу п'ятницю, коли ми нарешті через тендер купили сміттєвоз. Це було навіть більшою радістю, ніж коли в травні 2012 я купила власне авто (причому перше!)

А взагалі, я дуже щаслива людина! Я вірю в те, що всі думки матеріальні і знаю, що всі мої мрії завжди збудуться».

Олег Іванюк, ресторатор

«Коли я вчився у школі, десь році 69-70, нас вчили напам’ять, що таке щастя. Це була цитата Аркадія Гайдара "...что такое счастье, каждый понимал по-своему, но все вместе знали, что нужно честно жить и очень любить эту страну, которая называется Советский Союз". Ще й досі пам’ятаю...

Пройшло багато років, додалось досвіду. І тепер я розумію, що щастя - це бути у мирі з собою. А бути у мирі з собою - це не завжди просто. Якби ми були щасливими 24 години на добу, то вартість щастя знецінилась би».

Сергій Скулинець, співак

«Щастя, коли дружина народила мені двох близнят, щастя, коли з тобою твоя сім'я, і на сьогоднішній день щастя - це коли буде мир в Україні».

Галина Падалко, телеведуча

«Найбільше щастя я відчуваю, звісно, що у подорожах і на улюбленій роботі, коли роблю її якісно, щаслива, коли учні досягають висот і розвиваються на очах, коли сестра привозить перемоги з наукових конкурсів. А, взагалі, моє життя - це суцільне щастя!

І є ще одне, щастя, воно не таке швидкоплинне і миттєве, як інші. Це щастя, яке ти відчуваєш, коли тобі дякують інші люди. Дякують за мотивацію, нові знання, за допомогу чи підтримку, за те, що якимось чином могла змінити їхнє життя, за допомогою ефірів, лекцій, якихось публічних виступів чи просто розмови і вчинків.

Це те відчуття, з яким я просинаюсь щоранку і рухаюсь далі, воно і забезпечує в великій мірі мені моє суцільне щастя. Бо мені важливо бути потрібною».

Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури та туризму

«Щастя - коли всі разом».

Наталка Войтович, телеведуча

«Кажуть, щастя любить тишину, тому не хочеться вихвалятися щасливими моментами, аби не відлякати їх. Хоча, деякі зі свого життя , все ж можу назвати - це день мого весілля, день, коли на світ з’явилася донечка, дні, коли вдається зібратися родині або ж дружній компанії, подорожі.

Іноді ми не усвідомлюємо в цю секунду, що це і є щастя. Лише у спогадах, аналізуючи, це розуміємо. Бажаю усім відчувати щастя навіть у дрібницях!»

Вікторія Поліщук, режисер

«Намагаюсь шукати щастя у звичних моментах, адже найголовніше, вміти радіти і цінувати такі миті. Інколи, щастя просто випити кави і нікуди не поспішати, зустрітись із приємними людьми, успішно втілити черговий проект, прокинутись вранці і насолодитися ранковою пробіжкою. Важливо оточувати себе позитивними та активними людьми, надихатись ідеями, не боятись робити щось нове.

По-справжньому щасливою себе відчуваю у мандрівках, ходжу новими незвіданими місцинами і сяю від задоволення».

Анна Тріль, засновниця модельного агентства

«Найбільше щастя - коли мені запропонували модельний контракт у Корею, якого я довго чекала!»


Довідково:
Генеральна Асамблея ООН 28 червня 2012 року прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам - членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20 березня.


Підготувала Ольга ЗЕЙЛИК


Передрук заборонений
Теги: свято, щастя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці люди?
Відповісти
Просто люди.Хіба цього мало?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні