«Наркомани!?» – лучанку шокували молодики зі шприцами у парку

5
3
«Наркомани!?» – лучанку шокували молодики зі шприцами у парку
Лучанка Надія П., гуляючи у парку біля вулиці Конякіна, побачила двох чоловіків, один з яких колов собі у руку невідому речовину зі шприца.

Про це читачка розповіла виданню Волинь24.

“Постійно гуляю з собакою у цьому парку. Знаю, що як тепліє – там частенько компанії збираються, алкоголь п’ють. До цього вже всі звикли. Але ТАКЕ я бачила вперше!” – зізнається жінка.

“Йду. За метрів 200 від мене – двоє молодих хлопців. Руки в гору піднімають. Я придивляюся – а в них шприци в руках!!! Я так зрозуміла, вони руки піднімали, щоб повітря зі шприців випустити. А потім один з них знімає курточку – і починає колотися” – розповідає Надія.

“Стало страшно...” – зізнається лучанка.

“Віддалік ішла жінка. Я підійшла до неї, кажу – бачили? Та бачу, каже, вони постійно тут таке роблять” – веде оповідь жінка.

“І от я думаю: там діти постійно гуляють... А вони ті шприци напевно викинуть в сніг... Я сумніваюся, що вони їх з собою забрали...” – додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та які наркомани? просто вітаміни собі колять, чи нову вакцину випробовують
Відповісти
То були діабетчики. Інсулін кололи.
Відповісти
Блін, то був я.. І то був не шприц, а пінцет, і ми скалку з рукі доставали
Відповісти
Та в нас поліція з травкою бореться і з дітей ріже які розпивають спиртні напої на лавці, а важки наркотики самі і кришують...як в старі добрі
Відповісти
А поліція там не ходить, вони роз'їжджають крутими машинами по місту. От і все. Ловлять тих, хто торгує на базарі, бабушок з села, спрацьованих і знищених життям...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні