Коли на Волинь прийде весна

2
-2
Коли на Волинь прийде весна
З початку наступного тижня на Волині очікується потепління та суттєво зменшиться імовірність опадів.

«З наступного понеділка на Волинь прийде весняна погода. Буде не жарко, але суттєво тепліше», – розповідає виданню Волинська правда провідний синоптик сектору метеопрогнозу Волинського обласного центру з гідрометереології Світлана Дриганюк.

Незважаючи на це, за словами жінки, ночі все ще будуть морозними: «Для кінця березня характерні несуттєві морози вночі. Ніч є ніч, земля буде холодна. Вдень вже буде сонце і плюсова температура».

Спрогнозувала синоптик і ймовірність опадів. «Снігу, мабуть, вже не буде. Хоча ми знаємо, що і в квітні місяці бували випадки випадання мокрого снігу. В такій кількості як цими днями снігові опади вже навряд будуть . Хіба окремі дні чи ночі, але декілька днів підряд снігу вже точно не буде», – резюмувала Світлана Дриганюк.

«Ця і наступна ніч будуть максимально холодні, у межах восьми-дванадцяти градусів морозу. З неділі будуть плюсові температури вдень, а з понеділка буде суттєве підвищення до восьми градусів тепла», – розповів начальник Волинського ЦГМ Ростислав Бондарчук.

Метеорологи зауважили, що максимально точно спрогнозувати погоду можна лише на три дні. Прогноз на триваліший період є орієнтовним і потребує контролю та подальшого уточнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З нетерпінням чекаємо як попливуть на Рованському лузі садомахохісти що там будуються, свідомо знаючи що рано чи пізно там буде потоп.
Відповісти
Слава богу, чекаємо тепла з нетерпінням.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні