На Волині «швидкі» з хворими ламаються на ходу. ВІДЕО

2
-3
На Волині «швидкі» з хворими ламаються на ходу. ВІДЕО
На Волині половина автомобілів “швидкої” потребують заміни — кажуть медики обласного Центру екстреної медичної допомоги.

Якщо у Луцьку ситуація задовільна, то в районах лікарі виїжджають на виклики на стареньких УАЗах, які доводиться ремонтувати кілька разів на місяць, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Ківечанин Руслан Мороз працює за кермом "швидкої" 4 роки. каже, що мусить освоювати професію автомеханіка.

"Кожен тиждень мусимо їх ремонтувати. Добре, що є підмінна машина, яка у такому ж стані. Їдеш і не знаєш, чи доїдеш до місця виклику. все на свій страх і ризик. Швидкі бувало ламалися з потерпілими чи під час того, коли їхали на виклик", - каже водій швидкої.

Детальніше - у сюжеті



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супрун і Гройсман 25 років розвалювали країну? Рекомендую Вам перед написанням коментарів добряче подумати, якщо є чим.
Відповісти
Україну розвалювали всі президенти. Кучма роздерибанив зброю, і Гонгадзе сам помер? Ющенко і його кохана збирали кошти для дитячої лікарні, і де лікарня і гроші. До речі дружина Горбачова створила фонд допомоги дітям хворим на лейкемію. Від лейкемії і померла. Янукович мало підприємств і підприємців роздерибанив? А теперишній гарант з шоколадним бізнесом, що заборонено?. А його офшори?. Щодо гройсмана. Його папаша взяв у державних банках України більше 10 мільйонів доларів. Не без допомоги грошей його фірму Юність визнали банкротом і гройсмани привласнили ці гроші, не повернувши банкам. Ця інформація є в інтернеті можете подивитись. Хотілось би взнати що хорошого вони зробили?.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні