Через петицію Львів відмовляється від маршруток

1
2
Через петицію Львів відмовляється від маршруток
Львівська міська рада проголосувала за повну відмову від громадського транспорту малої місткості (маршруток) й організацію перевезень електротранспортом та автобусами з великою пасажиромісткістю.

За відповідну ухвалу проголосували 47 депутатів, повідомляє Leopolis.news.

Як ідеться у проекті ухвали, управління транспорту ЛМР має розробити дорожню карту переходу на зручний транспорт протягом 5 років.

Сталося все тому, що електронна петиція з вимогою повністю відмовитися від маршруток та організувати пасажирські перевезення електротранспортом і великогабаритними автобусами лише за 8 днів набрала понад 600 з 500 необхідних.

Авторка петиції Анна Меленчук пропонує розробити дворічний план повної відмови міста від маршруток з подальшим переходом на електротранспорт та великогабаритні автобуси, які курсуватимуть за чітко визначеним графіком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Львові громада хоч щось хоче зробити, а в нас люди - дно, нажаль...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні