Волинянин прийшов у гості і жорстоко побив знайомого

1
1
Волинянин прийшов у гості і жорстоко побив знайомого
Слідчі Ківерцівського відділу поліції оголосили про підозру 24-річному жителю району, який жорстоко побив 19-річного знайомого.

Ідеться про злочин, передбачений ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, - повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

На початку січня минулого року 24-річний житель Ківерцівського району, перебуваючи у гостях, жорстоко побив 19-річного знайомого. Під час розпиття спиртного між хлопцями розпочалася сварка, у результаті якої правопорушник завдав потерпілому декілька ударів руками та ногами.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне легке тілесне ушкодження.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, отримані потерпілим у результаті конфлікту травми відносять до тяжких тілесних ушкоджень. Таким чином, попередню правову кваліфікацію розслідування кримінального правопорушення змінено на ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На початку січня минулого року скоєний злочин, де факт " на лицо" і до сьогодні ведеться слідство. Я хєрєю. А що ж робить поліція? Недаром в Україні стільки злочинів. Пока поліція розкачається, то злочинець ще когось пришиє. Бажано з влади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні