«Прийшла відмова уже п’ятий раз», - волинський боєць про отримання землі

2
0
«Прийшла відмова уже п’ятий раз», - волинський боєць про отримання землі
На Волині боєць Анатолій Семенюк вже вп'яте отримав відмову на отримання земельної ділянки.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Чоловік із села Ржищів Горохівського району у 2014-му пішов воювати на схід України. Тривалий час перебував у полоні бойовиків. Коли повернувся, то дізнався що його менший син Андрій потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Майже три роки хлопець прикутий до ліжка. Сім’я ж так і не може отримати земельний наділ, на який, за законом, має право голова родини, як атовець.

«Прийшла відмова уже п’ятий раз. В Горохові нам вже 4 раз відмовили, і все йде спочатку. Більше нам нічого не пропонували. Не знаю, як нам вийти з тієї ситуації. Як одержати ту землю. Можливо, треба інше якесь оформлення на землю», – розповів Анатолій Семенюк.

Прес-секретар управління Держгеокадастру в області Сергій Дмитрук каже: вирішити ситуацію реально.

«Якщо вони вже отримали земельну ділянку під ОСГ, ще раз вони її, звісно, не отримають. Їм потрібно писати знову і подавати заяву до управління, але на ділянку,де буде вказано інше цільове призначення, тобто, для садівництва, наприклад, якщо вони не використали це право, або для дачного будівництва», – пояснив Сергій Дмитрук.

В управлінні Держгеокадастру в області пообіцяли допомогти знайти вихід з цієї ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці які збираються служити по контракту, робіть висновки з таких історій.
Відповісти
Боєць, який воював за Україну, за те, щоб продавалися рошенівські цукерки, якими завалені магазини, не має оббивати пороги до кабінетів ханириків, бариг, які про війну чують тільки в новинах, або й не цікавляться зовсім . Вони мають вирішити будь яке питання атовця позитивно і повідомити про це його письмово. А до того бидла, яке ігнорує звернення, треба Надію Савченко хоча б з автоматом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні