Сховали в лісі і поїхали розважатися: деталі вбивства волинянина на Рівненщині

3
-2
Сховали в лісі і поїхали розважатися: деталі вбивства волинянина на Рівненщині
Двоє 17-річних юнаків жорстоко вбили 45-річного волинянина, який приїхав купити бурштин-сирець під обробку. Товару юнаки не мали, а відтак грабіж і напад планували відразу, після чого позбавились тіла і спалили авто жертви.

В березні соцмережі сколихнула новина про те, що 45-річний волинянин поїхав з Ковеля у Рівненську область та не повернувся. Повідомлення про автомобіль, яким поїхав чоловік, його ім’я та фото поширювали в соцмережах та в ЗМІ.

Через деякий час стало відомо, що чоловіка жорстоко вбили та пограбували юнаки на Рівненщині.

Вбили та поїхали розважатися

Згодом поліція повідомила, що волинянин у селі Нивецьк зустрівся з неповнолітніми, щоб купити у них бурштин-сирець. Та хлопці виявилися звичайнісінькими шахраями, бо вони не мали каміння, а лише хотіли нажитися та забрати у чоловіка гроші. Після того, як потерпілий все зрозумів, розмова швидко закінчилася. Тоді зловмисники металевою палицею двічі вдарили його по голові та відібрали у нього близько тисячі доларів США.

Чоловік від удару впав без свідомості. Тоді молодики вирішили заховати його тіло у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в його автомобіль «Volkswagen Passat B5» і поїхали розважатися. А через кілька днів викрадену автівку спалили неподалік села Мочулище.

Поліцейські зуміли вийти на слід зловмисників і встановили їх особу. Відтак, вони зізналися правоохоронцям у скоєному та показали місце вчинення злочину та місце спаленого транспортного засобу.

«Вбили якісь відморозки-наркомани»

Як стало відомо ІА "Волинські Новини" з власних джерел, поліцейські відразу активно взялись за розслідування. Джерела, близькі до представників нелегального бізнесу, стверджують що в містечку Сарни, яке вважають однією зі «столиць» нелегального промислу, почали «трясти» ледь не всіх, хто більш-менш дотичний до цього «бізнесу».

Відтак, за недовгий час вдалось з’ясувати особи підозрюваних – ним виявились юнаки, які не займались «бурштиновим» бізнесом постійно, а лише час від часу займались торгівлею маленьких партій товару по декількасот доларів. Чоловіку ж пообіцяли хороший товар під обробку під «шар» (кулі невеликого діаметру, які згодом перепродають в Китай, - ВН).

«Аби «кинути» вони спеціально вибрали жертву не місцеву, щоб уникнути проблем. Такого товару, який пообіцяли, вони не мали, а тому це все – чиста підстава», – розповідає мешканець Сарн, який дотичний до бурштинового бізнесу та додає, що зловмисники - «відморозки, які балувались наркотиками». До того ж раніше займались крадіжками, один з них – досі під слідством. Проте, з його слів, чоловіка, швидше за все, хотіли просто оглушити, але не вбивати.

Неповнолітніх злочинців вже затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарнах.

Їм вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Згідно з санкцією статті, зловмисникам за вбивство загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До 15 років...а хтось залишився без батька(((
Який жах
Відповісти
Які 15 років, довічно. На важкі роботи, щоб дихнути не мали коли. Наркошів кончені
Відповісти
Державі треба негайно зробити перепис населення і тримати на обліку, тих, хто закінчив школу і дальше не вчиться і не працює, тих хто вийшов з тюрми. І взагалі знати, скільки населення в Україні, якого віку і т.д. однак, державі це не вигідно. Скоро вибори треба мертві та неіснуючий лекторат.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні