Рідні Миколи Романюка не хочуть вішати меморіальну дошку на стінах політеху

1
16
Рідні Миколи Романюка не хочуть вішати меморіальну дошку на стінах політеху
Родина покійного луцького мера Миколи Романюка виступила проти встановлення меморіальної дошки на стінах Луцького національного технічного університету.

Про це заявив депутат Андрій Козюра 26 березня на засіданні архітектурної комісії міської ради, - повідомляє ІА «Волинські новини».

Комісія не підтримала звернення громадянина Бондарчука про встановлення меморіальної дошки покійному мерові на стінах ЛНТУ.

Як пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась, це питання – не в компетенції мерії. Адже виш підпорядковується Міністерству освіти та науки.

Водночас голова комісії Андрій Козюра додав, що сім’я покійного мера проти встановлення цієї дошки.

Зауважимо, Микола Романюк у 1995 році закінчив Луцький індустріальний інститут (нині – Луцький національний технічний університет) за спеціальністю «економіст».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, що не хочуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні