В дитячій лікарні «Охмадит» медики привласнили ліки на 8 мільйонів гривень

2
-7
В дитячій лікарні «Охмадит» медики привласнили ліки на 8 мільйонів гривень
Сім співробітників Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" підозрюють у привласненні ліків на 8 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва - пише ТСН.

"Завідувачка аптечним складом НДСЛ у період з 2012 до 2015 року привласнювала лікарські засоби під приводом видачі їх для відділення лікарні на загальну суму близько 3 млн грн", - розповіли слідчі.

До того ж з’ясувалося, що 6 старших медичних сестер відділень "Охматдиту", які, будучи матеріально відповідальними особами та наділеними повноваженнями щодо можливості отримання, зберігання та контролю препаратів, обернули на власну користь лікарські засоби на загальну суму близько 5 млн грн.

Наразі усім повідомлено про підозру у привласненні майна, завскладу відправили під домашній арешт, питання про обрання  старшим медсестрам запобіжних заходів вирішується, досудове слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони не лопнуть? Не треба суду, просто заставити з'їсти декілька пачок ліків, колоти уколи до схочу. Вони ж цією метою брали?
Відповісти
Ці так звані лікарі плювали на здоровя чужих дітей. Тож тепер конфіскувати все майно і направити на лікування діток. А взагалі то якщо не дорожать чужим життям, не мають права на власне життя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні