«Страшно вдома спати»: у Ковелі розвалюються будинки. ФОТО

0
1
«Страшно вдома спати»: у Ковелі розвалюються будинки. ФОТО
У Ковелі на вулиці Фестивальна від руху вантажного транспорту тріскають стіни будинків, руйнуються фундаменти, випадає цегла. Люди бояться ночувати у своїх оселях.

Мешканці зазначають, що вже більше 5 років звертаються до міської виконавчої вади та безпосередньо мера Олега Кіндера з вимогами встановити дорожні знаки та обмежити рух вантажного транспорту вулицею, - пишуть Волинські новини.

Вантажівки рухаються Фестивальною, оскільки місцева влада кілька років не ремонтує десятки метрів вулиці Тимошенко, яка є частиною міжнародної траси.

Міжнародні перевізники об’їжджають зруйновану частину дороги вулицею, де знаходяться приватні оселі ковельчан, у наслідок чого будинки руйнуються від постійної вібрації.

Після кількагодинної зустрічі мешканці та ветерани АТО вирішили провести попереджувальну акцію – пройти мирною ходою міжнародною трасою з надією, що хоча б це приверне увагу міського голови до проблеми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні