Лучанин готовий перерахувати гроші постраждалим в Кемерово

7
-4
 Лучанин готовий перерахувати гроші постраждалим в Кемерово
Ді-джей Максим Фраєрман, який народився, виріс і довгий час працював у Луцьку, а наразі живе і працює в Ізраїлі, закликає допомогти постраждалим в пожежі у російському місті Кемерово.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у російському місті Кемерово у торговому центрі "Зимова вишня" сталася масштабна пожежа. Загинуло понад 60 людей, із них 41 - діти, більше десятка госпіталізували, деякі тіла досі лишаються під завалами. Що стало причиною пожежі поки невідомо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Слідами Кемерово: чи готові луцькі розважальні центри до пожеж

"Те, що сталося вчора, не вписується ні в які визначення. У жодномій мові немає слова, здатного описати те, що відчуває батько, який втратив 3 дітей в один день. Те, що відчувають батьки, дивлячись, як через дорогу палає будівля, в якій догоряють тіла їхніх дітей. Таких слів реально немає ні в одній мові", - йдеться у дописі.

За словами ді-джея, те, що писали про пожежу у соцмережах нагадує танець на кістках.

"Одні кинулися вибудовувати теорії змов і шукати винних. Інші репостили відео палаючого ТЦ. Знайшлися навіть ті, хто цинічно зазначив, що "самі винні", тому що нефіг було вибирати Путіна/воювати з Україною/підтримувати корупцію (потрібне підкреслити). Так чи інакше - все хайп. Не дочекавшись перевіреної інформації, поширювали чутки", - пише чоловік.

Максим Фраєрман зазначає, що дуже важливо знайти і покарати винних, але робити це потрібно хоча б після того, як поховають дітей.

"Ті, хто зловтішається на тему "самі винні, путіноїди" - ви колись чули ім'я Едіт Кавелл? Це британська медсестра, яка надавала допомогу на полі бою всім пораненим незалежно від того, за яку з армій вони воювали. Тому що перед лицем смерті ми всі рівні і в останні хвилини стаємо просто людьми - без квітів, мундирів або інших відмінностей. Саме Едіт стала одним зі світових символів гуманізму. За що її і розстріляли. І мені здається, вам варто було хоча б прочитати її історію і подумати про те, навіщо вона це робила, якщо всередині вас ще є людина", - запевняє Максим Фраєрман.

"Скорботні свічки на автарки? Так, можливо, це моральна підтримка. Тільки вони в Кемерово цього не бачать, ви ж в курсі, так? Моя ідея полягає в тому, щоб не бути роззявами, які збираються на площі, щоб подивитися і обговорити. Допоможіть їм", - закликає чоловік.

"Якщо хтось із ізраїльтян знає, як через Інтернет здійснити переказ на рахунок ОщадБанку - підкажіть в коментах або в особисті повідомлення, будь ласка", - додав музикант.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він не лучанин. Він народився в Кам'янець-Подільському, в школу пішов у Володимир-Волинському, потім у Рівному, потім навчався в ВНУ в Луцьку і жив 14 років тут.
Відповісти
І набагато більше зробив для Луцька ніж багато хто, будучи "корінним" лучанином
Відповісти
Розкажіть про це. Я не знаю.
Відповісти
Маци обївся?Ти краще допоможи дітям АТОшників.
Відповісти
А може вн би допоміг краще цій людині? За це не болить в нього душа?https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2124323501130149&set=pcb.2124323784463454&type=3&theater
Відповісти
Настоящий человек!
Відповісти
А ви зайдіть на сторінку у фб того згорьованого батька, який втратив 3 дітей, і почитайте, як він радіє анексії нашого Криму та підтримує війну на Донбасі, як обіцяє москальські триколори повісити над українськими містами. А ще для загального розвитку подивіться на трупи сирійських дітей після хімічної атаки, здійсненої москальськими військовими. Зрештою, згадайте ті 242 українські дитини, які загинули у зоні військових дій. Не шкода? Я НЕ радію пожежі в Кемерово, але вважаю, що збирати гроші ворогові - це вже занадто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні