Кредит за 15 хвилин: куди звертатися лучанам*

0
-2
Кредит за 15 хвилин: куди звертатися лучанам*
“Чому в кінці грошей залишається ще так багато місяця?”, - питання, яке не раз і не два ставив перед собою кожен. Нині існують можливості отримати готівку, не шукаючи поручителів та не сплачуючи шалених відсотків і комісій.

У житті часто виникають ситуації, коли потрібні гроші. І йдеться не про дрібні суми у сто-двісті гривень, а про справді значні кошти. Якщо ж гроші треба терміново, а до зарплати ще довго, оптимальний вихід - кредит. Щоб оформлення позики було оперативним і зручним, ПриватБанк торік запустив нову послугу “Швидкий кредит”. Усе, що потрібно клієнту, - мати картку “Універсальна” ПриватБанку.

“Швидкий кредит” - це сервіс отримання необхідної суми на будь-яку картку клієнта. Сума кредиту може становити до 50 тисяч гривень у рамках ліміту “Оплата частинами” під 2,9% на місяць. Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

Процес оформлення позики займає всього 15 хвилин. Залишити заявку на отримання кредиту клієнт може на сайті програми або ж через Інтернет-банк Приват24. При цьому клієнт самостійно обирає картку для зарахування коштів. Це може бути Картка для виплат або картка «Універсальна». До слова, при зарахуванні коштів на Картку для виплат відсутня комісія за зняття готівки.

Термін угоди - до 10 місяців, однак можливе й дострокове погашення. А перший платіж - лише через 30 днів після укладання договору. До речі, регулярний платіж на погашення кредиту списується з картки автоматично. Тобто приходити до банку і здійснювати якісь додаткові операції не потрібно. Контролювати процес сплати позики клієнти також можуть самостійно у Інтернет-банку Приват24 - у розділі «Миттєва розстрочка».

Якщо ж клієнт переймається процесом оформленян кредиту самотужки, йому з радістю прийдуть на допомогу працівники будь-якого відділення ПриватБанку. Вони нададуть вичерпні консультації, за потреби допоможуть зі зміною ліміту по “Оплаті частинами” та оформлять позику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні