У луцькому «Промені» показали мультик для нечуючих людей

0
-2
У луцькому «Промені» показали мультик для нечуючих людей
У рамках ще одного спільно організованого заходу Громадянського Руху "СВІДОМІ", РЦ "Промінь" та кінотеатру "Multiplex" діти та дорослі з порушенням слуху змогли насолодитись переглядом вітчизняного мультфільму "Викрадена принцеса", який супроводжувався сурдоперекладом.

Сеанс мультфільму, який відбувся в одному з кінозалів "Променя" сьогодні, 29 березня, відвідали як дорослі нечуючі, так і діти у супроводі батьків, - пише ІА Конкурент

Директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк розповів, що сьогоднішній захід дав можливість людям з порушенням слуху переглянути якісний анімаційний продукт вітчизняного виробництва та долучитись до кінокультури, яка дуже активно розвивається зараз в Україні.

"Ми плануємо й надалі влаштовувати кінопокази з сурдоперекладом. Однак це залежатиме і від дистриб'юторів, які надають попередньо підготовлений контент", - пояснив Дмитро Грелюк.

Як дорослі, так і діти із захопленням спостерігали за розвитком подій на екрані і не стримували сміху під час кумедних моментів мультика. Паралельно з мультфільмом, в лівому кутку екрана, можна було спостерігати й за сурдоперекладом у виконанні Наталії Кравцової.

Директор Будинку культури для нечуючих Любов Гнідець розповіла, що їй та іншим глядачам дуже сподобалась ініціатива організаторів щодо перегляду мультфільму.

Опісля перегляду "Викраденої принцеси" Любов Гнідець разом з іншими глядачами поділились своїми враженнями щодо якісного перекладу стрічки.

"Дуже цікаво було спостерігати за мультфільмом і перекладачем. Дуже доступний переклад. Хотілося б ще відвідати якийсь кінофільм із сурдоперекладом", - прокоментувала Любов Гнідець.

До слова, керівник Будинку культури додала, що такі заходи необхідні для людей з порушенням слуху. Оскільки в подібних розвагах нечуючі люди трохи обмежені, адже їх нікуди не запрошують.

Розходитись додому після перегляду мультфільму гості не поспішали, влаштувавши у холі "Променя" спільну фотосесію.

Нагадаємо, що Громадянський рух «Свідомі» спільно з РЦ «Промінь» та «Multiplex» провели другий безкоштовний кіносеанс для пенсіонерів в рамках соціального проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів».





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні