На Волині затопило поля

2
2
На Волині затопило поля
На Волині через підвищення рівня води у річках затопило сінокоси та пасовища.

Про це стало відомо у вівторок, 27 березня на нараді «Про вжиття додаткових заходів щодо запобігання випадків підтоплень в населених пунктах області», - повідомили у Волинському обласному управлінні водних ресурсів.

Тала вода затопила сінокоси та пасовища - в Любешівському районі на території Любешівської ОТГ – 820 гектарів, Дольської сільської ради – 80 гектарів угідь, Великоглушанської сільської ради – 100 гектарів угідь.

У Ратнівському районі на території Забродівської ОТГ тало-дощовими водами підтоплено 38 га угідь, Здомишельської сільської ради – 16 га с/г угідь, Самарівської ОТГ – 38 га с/г угідь, а також у Ківерцівському районі підтоплено 20 садиб в селі Дерно та 5 га с/г угідь.

Крім того можлива загроза затоплення та підтоплення новобудов в заплаві річки Стир в селі Рованці Боратинської сільської ради, окремих територій та забудов в селі Хряськ та селі Колдодії Маневицького району, окремих територій селі Річиця та селі Мельники Річицькі Забродівської ОТГ Ратнівського району, окремих садиб поблизу річки Стохід селі Зарудче Любешівського району.

Обласним управлінням водних ресурсів вживаються заходи щодо недопущення затоплень та підтоплень населених пунктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема чого будуватися на берегах !!! Я радий особливо за Рованці.
Відповісти
Підтримую
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні