У Нововолинську власники магазину вибачилися за лайку і хамство продавчині

0
-3
У Нововолинську власники магазину вибачилися за лайку і хамство продавчині
Власники магазину «Смаколики», що у Нововолинську, вибачилися за хамську поведінку продавчині.

Про це йдеться у листі, що надійшов у редакцію "Волинь 24".

Нагадаємо, у Нововолинську в магазині “Смаколики”, який знаходиться за адресою вулиці Святого Володимира, 11, продавчиня нахамила і облаяла відвідувачів.

"Шановні наші клієнти та всі жителі м. Нововолинськ, проаналізувавши та вивчивши цей прикрий випадок, твердо заявляємо, що поведінка продавчині даного магазину не є позицією нашої компанії, а є недоопрацюванням в процесі підбору та виховання персоналу. Щодо винної особи, то до неї були застосовані суворі дисциплінарні санкції", - йдеться у листі.

Власники стверджують, що з усіма працівниками був проведений тренінг на тему «Основи спілкування продавця з клієнтом», а також оіцяють, що в усіх магазинах мережі "Смаколики" будуть належним чином облаштовані куточки споживача.

"Ми є молода команда в якої можливо відразу не все вдається, але ми готові вчитись та змінюватись заради усмішки (або гарного настрою) наших клієнтів", - додали власники магазину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні