В Україні назвали спортсменів року

0
1
В Україні назвали спортсменів року
У столичному Українському домі відбулася церемонія вручення українського "спортивного Оскара" за підсумками 2017 року.

Кращими спортменами названі чемпіонка світу з фехтування на шаблях Ольга Харлан (на фото) та чемпіон світу і Європи з боксу Олександр Хижняк, повідомляє Національний олімпійський комітет України.

У номінації "тренер року" перемогла Світлана Саїдова (тренер збірної України з синхронного плавання), сенсацією року стала срібний призер ЧС з легкої атлетики Юлія Левченко, а командою року - збірна України з синхронного плавання.

Крім того, в номінації "сильні духом" перемогла Людмила Ляшенко (паралімпійські лижні гонки), "разом з олімпійцями" (неолімпійські види спорту) Лариса Соловйова (пауерліфтинг), а "олімпійською надією" визнана лзюдоистка Дар'я Білодід.

Церемонія "Герої спортивного року" - щорічний захід від Національного олімпійського комітету України та Академії спорту України.


Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні