На Волині паводки «накрили» 4 гектари полів. ФОТО

0
-6
На Волині паводки «накрили» 4 гектари полів. ФОТО
На Волині весняна повінь затопила майже 4 гектари полів.

Найскладніша ситуація - у Ратнівському районі. Вода у річці Припять на 6 см перевищує критичну відмітку при якій починається підтоплення сільськогосподарських угідь,- повідомили у Волинському обласному управлінні водних ресурсів.

Всього у Ратнівському районі затоплено та підтоплено 2320 гектарів територій. Від весняної води потерпає 3 садиби – 2 у селі Шменьки та 1 у селищі Ратне.

У Любешівському районі тало-дощовими та ґрунтовими водами затоплено і підтоплено 1460 га сільськогосподарських угідь, у Ковельському – 12 га, Рожищенському – 3 га територій та 4 садиби, у Любомлі – 30 га територій та 1 садиба, а у Маневицькому – близько 100 м сільської дороги, яка межує із заплавою річки Стир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні