Без світла, води і дверей: як живуть у луцькому гуртожитку. ВІДЕО

2
3
Без світла, води і дверей: як живуть у луцькому гуртожитку. ВІДЕО
У луцькому гуртожитку Міжнародного біотехнічного університету на вулиці Електроапаратній мешканці живуть без світла, води, а хтось - без дверей.

Майже сотня людей щодня змушені митися в холодній воді та готувати в своїх кімнатах, адже належні умови для проживання - відсутні. За словами студентів, вахтера там немає, прибиральниця буває раз в тиждень, а комендант приходить лише за оплатою, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



"Найжахливіше це туалети. Навіть дівчину соромно привести в гуртожиток, бо вона спитає: "серйозно? це туалет?". Бо він у нас суміщається з курилкою", - каже мешканець Сергій.

Він працює охоронцем. Знімає кімнату в гуртожитку за 1350 гривень на місяць. За його словами, в будівлі всього 50 кімнат, а отже щомісяця мешканці мали б сплачувати понад 50 тисяч гривень. Окрім того, чоловік запевняє, що четвертий поверх взагалі облаштований незаконно.

"По документації є тільки три поверхи. Насправді є і четвертий", - каже Сергій.

Ні комендант, ні власник приміщення - слухавку не піднімають. В самому університеті від гуртожитку відхрещуються, кажуть, що він на балансі в Києва. А Президент Міжнародного науково-технічного університету спілкуватися з журналістами відмовився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який інститут, такий і гуртожиток. Тільки інститут гірший. Кіоск з продажу дипломів.
Відповісти
Люди себе не поважають, тому живуть у свинюшнику.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні