На кладовищі у Гаразджі могили завалили сміттям

1
6
На кладовищі у Гаразджі могили завалили сміттям
На луцькому кладовищі в Гаразджі вандали закидали дві могили сміттям із сусідніх місць поховань. Таким чином люди вирішили привести до ладу могили рідних, однак зневажливо поставилися до сакральних місць поряд.

Про інцидент повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини, яке у свою чергу посилається на лучанина Максима.

«Коли я сьогодні приїхав на кладовище, то жахнувся, адже могили бабусі з дідусем повністю закидали сміттям з інших могил. Це вкрай обурлива ситуація і відбувається це щороку, адже на секторі 119 немає де скидати сміття, тому вандали закидають могили моїх рідних. Аби цього року уникнути такої неприємної ситуації, минулоріч засадили навколо все квітами, втім це не допомогло, адже сміття наносили такі гори, що й лавку не видно.

На інших секторах немає такої проблеми, бо люди зносять сміття на окраїни, а у нас тут безлад. Місце на кладовищі коштує тисячу доларів, а доглядати за ним не хочуть, то куди йдуть ці гроші?! І я з братом беру граблі та все це згрібаю на дорогу. Звернувся я і до адміністрації кладовища, на що нам відповіли банально «А що я зроблю? За 1,5 тисячі гривень ніхто не хоче йти працювати», - каже Максим.

з цього приводу директор Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування Василь Цетнар каже, що до ладу встигли привести всі кладовища, крім того, яке в Гаразджі, його ж приберуть після Великодня.

«Кладовище прибирається 3 дні, а оскільки сьогодні релігійне свято, то наші працівники відпочивають. А вчора працювали до 21-ї години, поки не стемніло. Тому повністю кладовище в Гаразджі не вдалося прибрати. Втім ми прибрали кладовища на вулицях Чернишевського, Гнідавській, Рівненській та Потебні, де вже у вівторок духівники будуть відправляти провідну неділю. У Гаразджі почнемо працювати вже після Великодня й наведемо і там лад. Допомагатиме нам і КП «Луцькспецкомунтранс», - пояснив посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто жах що там робилось: ось відео с місця події https://www.youtube.com/watch?v=FjrYt7OIZ7Q
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні