«Вона часто ходила побита», - сусід про лучанку, яку вбив син. ВІДЕО

1
5
«Вона часто ходила побита», - сусід про лучанку, яку вбив син. ВІДЕО
У Луцьку сусіди чоловіка, який вбив свою матір, кажуть, що він постійно ходив п'яним і часто бив матір.

П'ять років назад чоловік на смерть забив батька. Сусіди кажуть, що тоді він побив і матір, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

"Завжди вітався, але завжди був п'яний. Матір побита ходила. Про нього нічого поганого не скажу, бо особисто мені нічого поганого не зробив. буянив з матір'ю, але останнім часом було тихо", - каже сусід Юрій.

За вбивство свого батька чоловік просидів у в'язниці 1 рік і 3 місяці.

Нагадаємо, у вівторок, 10 квітня у Луцьку в одній із квартир виявили мертву жінку. В поліції розслідують від чого загинула 53-річна господарка помешкання, а її сусіди запевняють, що віку бідолашній вкоротив її син. А за кілька років до того розправився і з батьком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю багато хто вирішить що на першій фото новини зображений винуватець. На мій погляд це неправильно на такій новині першою подавати фото сторонньої людини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні