Савченко може звільнити голову Іваничівської райадміністрації

6
0
Савченко може звільнити голову Іваничівської райадміністрації
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко готовий звільнити голову Іваничівської райадміністрації Лілію Кревську і запропонував депутатам висунути власну кандидатуру на посаду голови Іваничівської РДА.

Про це стало відомо у четвер, 12 квітня, під час робочого візиту в Іваничівський район, - пише «ВолиньUA».

Депутати висловлювали невдоволення результатами роботи голови Іваничівської РДА Лілії Кревської. За їхніми словами, очільниця виконавчої гілки влади протягом року не зробила жодного вагомого кроку на покращення інфраструктури, наповнення бюджету тощо.

Слухаючи виступи районних депутатів, Олександр Савченко запропонував депутатам висунути власну кандидатуру на посаду голови Іваничівської РДА, зауваживши, що не приїхав захищати голову РДА. В іншому випадку обіцяв поставити на це місце свою людину, з більшим досвідом і можливостями.

Нагадаємо, у березні 2018 року з'явилася інформація, що депутати Іваничівської районної ради шляхом таємного голосування визнали роботу голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною та висловили їй недовіру.

Згодом стало відомо, що Лілії Кревській не висловлювали недовіру. У РДА прокоментували, що у порядку денному не було питання про висловлення недовіри голові РДА, а звіт голови райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова ОДА повинен звільнити всіх голів, щоб порівняли люди як працювала команда Гунчика а як Савченка як кажуть:"нова мітла по новому мете"якщо Гунчик нічого не робив, то як керівники районів могли робити щось для людей.
Відповісти
Звільнити усіх не справедливо. Треба діяти по факту бо є багато порядних людей які пережили вже не одну зміну влади але добре виконували свою роботу.
Відповісти
Тепер можна чекати переходу Кревської до УКРОПу)
Відповісти
Свою оцінку як працюють голови дав Ігор Гузь у своєму інтерв'ю, а йому як депутату напевно краще видно.... Хто як працює, всі голови прийшли після майдану то цікаво при кому ще працювали ці люди ,хіба заступники... були в регіонах, стали в БПП....
Відповісти
Цілком правильно вирішив новий губернатор!!Керувати ранонім має людина-господаряд та яка дійсно вболіває за добробут людей,а не за свій власний! Цю пані кришує хтось добряче,тому вона і пригрілась тут!Що це за педагог,який не хоче працювати в школі?
Відповісти
Людина-гоподар має керувати районом,та яка дбає про добробут людей,а не про свій власний!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні