Лучанка Іванка Гончарук продовжує боротися за серце холостяка

1
3
Лучанка Іванка Гончарук продовжує боротися за серце холостяка
Лучанка Іванна Гончарук, яка бере участь у шоу «Холостяк-8», отримала троянду від Рождена, а відтак продовжить змагатися за його серце.

Про це йшлося у шостому випуску шоу «Холостяк-8».

Нагадаємо, лучанка Іванна Гончарук у шостому випуску проекту разом з Рожденом обрали імя для спільної дитини.

Напередодні церемонії троянд лучанка сказала, що вона впевнена в тому, що не покине проект.

«У своїй троянді я впевнена, виганяти мене з проекту абсолютно немає за що», - напередодні церемонії сказала Іванна.

Першу троянду від Рождена отримала Галина, яка напередодні декілька днів провела з ним у місті Шарм-ель-Шейх. Цікаво, що під час побачення дівчина дуже зблизилася з холостяком, і вони вперше поцілувалися. Рожден відзначив, що йому надзвичайно спокійно із нею, а поцілунок відбувся саме через це.

Наступну троянду холостяк вручив Яні, третю – Наталії, а ось четверту – Іванні з Луцька. Одна з останніх троянд дісталася Анастасії, якій напередодні Рожден зробив цінний подарунок. Жінка зізналася, що неабияк сумує за своїм сином, а тому просила холостяка на декілька днів поїхати додому. Однак Рожден вирішив привести сина Анастасії на проект, а відтак вона декілька днів житиме з ним.

«Ти сьогодні неймовірно красива, і я думаю, це присутність сина так впливає на тебе», - відзначив Рожден.

Троянди отримала також Ольга, з якою на цьому тижні мав індивідуальне побачення холостяк. А останню виборола учасниця минулорічного проекту «Холостяк» Аннеті.

Натомість проект покинули дві учасниці «Холостяка» - Анна та Анастасія. Рожден відмовив Анні через те, що вважає, що до дівчини має лише дружні почуття.

«На мій погляд, ти для мене просто друг. Я не думаю, що на цьому можна побудувати стосунки. Тому вибач, я не можу дати тобі цю троянду», - каже він.

А от фанатку Анастасію, яка серед учасниць проекту була новенькою, Рожден відправив додому через малоемоційність холостячки.

«Ти завжди можеш підтримати розмову, але ти недостатньо емоційна. Мені здається, що проблема в тому, що все надто монотонно. Вибач, але я не зможу дати тобі цю троянду», - сказав холостяк.

Сама ж Анастасія вважає, що таке рішення холостяка є необдуманим.

«Я не знаю, чому він прийняв таке рішення. Я бачила в його очах сумнів та невпевненість. Не бачу сенсу, не розумію, для чого він це робить. Я не вірю, що він зможе побудувати тут стосунки», - сказала учасниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що вона з отим "серцем" буде робити...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні